Põhimõtteliselt toidupostitus

June 08, 2020

Narrabri linnake on täitsa koduseks saanud. Kahju ainult, et see ranniku ääres pole, muidu ilus koht. Mõnda aega on ilm külmem olnud, ööseks peame konditsioneeri sisse jätma, sest muidu külmume täitsa ära. Siin on ju seinad põhimõtteliselt papist, ei hoia sooja sees. 

Teen nii palju trenni, kui jaksan töö kõrvalt. Vahepeal proovisin enne tööd jooksmas käia (kell 4.30 hommikul), aga see mulle ikka ei sobinud. Samuti olen peale tööd üritanud, aga kui jõuame töölt koju kell 5.20, siis sel ajal päike juba loojub. Natuke saab valges joosta ja siis on jälle kottpime. Nädalavahetuseti üritan vähe rohkem liigutada ja õnneks tehakse 13. juuni meil ka jõusaalid lõpuks lahti.

Meil toimus tüdrukute piknik, kuhu kõik võtsid midagi isetehtut kaasa. Oli tore istuda pargis ja ajada juttu. Süüa oli muidugi väga palju ja veel mitu tundi hiljem oli kõht liiga täis. Kohal olid ainult tüdrukud, sest üle kümne inimese ei tohtinud õues koguneda ja meid oligi kümme. Kohal oli viis eestlast, kaks soomlast, kaks austraallast ja üks sakslane. 

Nüüd natuke aega tagasi tehti söögikohad lahti ja oleme paari kohas kohapeal söömas käinud. Rahvast on igal pool palju ja mitmed kohad on isegi täis broneeritud.

Pühapäeva pannkoogid.

Kõrvitsapüreesupp.

Vahepeal tekkis isu pubitoidu järele, aga kuna ma pole seda iidamast-aadamast (mitu kuud) söönud, siis peale paari ampsu hakkas halb millegi pärast. 

Tamworthi linnas Anzac pargis.

Saame iga nädal tasuta manti majaomanikelt. Töölt koju tulles on kott ukselingi küljes. Nad ikka väga lahked ja mõtlevad meie peale. 

Tegin esimest korda energiapalle. 

Ja tegin esimest korda browniet.




Meil on paar korda pitsaõhtu olnud. 




 Tegime Eesti tüdrukuga piknikule kaasa viineripirukaid. Kaneelirulle tegime alles jäänud lehttaignast niisama söömiseks. Tegime kaasa veel maapähkli-kookose-kaerahelveste-šokolaadi ampse.

 Aussis puuduvad õiged viinerid, aga need maitsesid ka täitsa hästi.



 Tüdrukute piknik.

 Ühe Eesti tüdruku poiss andis meile leiba kaasa ja no niiii hea oli.

Kookaburra.


 Peale pikniku käisime tennist mängimas. Minu esimene kord ja see on palju lahedam mäng, kui ma arvasin. Tahaks isegi veel varsti mängima minna.

 Lõkkeõhtu sakslaste juures.


Mingisugune sakslaste saia teema - taigen venitatakse ümber oksa keerdu.



 Narrabri One23 Cafe. Võtsin French Toasti ja enne veel googeldasin, et mis see endast ette peaks kujutama ja no mitte kuskilt ei tulnud välja, et saia-banaani-maasikate-siirupi peale pannakse peekonit. See on mingisugune aussikate endapoolne imelik lisandus. Peekon ei maitse mulle üldse, seega pettumus.


 Soomlasel oli sünnipäev. Sõime kooki ja jõime šhampust.


 Katse nr2 Crossroads hotelli pubitoitu süüa ja seekord oli väga hea.


Tourist hotellist võtsin kartuli gnocchit - ei meeldinud. Ma pean mainima, et ma pole tegelikult üldse enam nii pirtsakas sööja kui Eestis olles, aga mõni asi jääb ikka kuidagi alla arvestuse. Ära sõin kõik muidugi.

08.06.2020

You Might Also Like

0 kommentaari